PS. Harjoittelu tekee mestarin

PS-Kouru Oy eli Pohjois-Suomen Kouru Oy on 40 toimintavuotensa aikana oppinut tuntemaan paikalliset olosuhteet ja kiivennyt
tuhansille katoille. Tähän kokemukseen pohjautuen pystymme tarjoamaan toimivimmat ratkaisut sinunkin katollesi.

40 vuoden kokemus

Satoja tuhansia metrejä asennettua sadevesikourua

Noin 1000 asennuskohdetta vuosittain

PS-Kourun historia

PS-Kouru on perustettu vuonna 1998. PS-Kourun historia kytkeytyy vahvasti markkinajohtaja Vesivekin alkuaikoihin, sillä PS-Kourun perustanut yrittäjä oli ensimmäisiä Vesivek-jälleenmyyjiä Suomessa. Hän on ollut vahvasti mukana kehittämässä laadukkaita ja saumattomia alumiinikouruja. Siihen asti rännit olivat olleet lähinnä tarvikkeina myytäviä pätkäkouruja, joiden toimivuus ja kestävyys oli kyseenalainen.

Tänä päivänä PS-Kouru Oy toimii Rovaniemen toimipisteestä käsin Lapissa ja Koillismaalla. Nykyinen yrittäjä Joni Puhakka on aloittanut PS-Kourulla alunperin asentajana, joten asennustöiden realiteetit ja arki ovat Jonille hyvin tuttuja. Pitkän toimintahistorian aikana PS-Kourun tiimi  on käynyt töissä  Rovaniemen talousalueen lähes jokaisessa pihapiirissä. Lapin jokivarret – Kemijoki, Ounasjoki, Kitinen, Simojoki – ovat yritykselle hyvin tuttuja maisemia kylineen ja kaupunkeineen.

Tuotteina on Vesivekin laadukkaat sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asennettuna paikoilleen. Asiakaskuntaan kuuluvat toimialueen omakotitalot, taloyhtiöt, kuntien ja valtion kiinteistöt, rakennusliikkeet sekä talotehtaat.

PS-Kourun laadun peruspilarit:

1. Laadukkaat tuotteet
Markkinajohtaja Vesivekin kestävät ja Suomen olosuhteisiin suunnitellut sadevesijärjestelmät tulevat suoraan Nescon tehtaalta. Kaikki tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja laajalti VTT:n testaamia.

2. Ammattitaitoinen suunnittelu ja asennus
Tutustumme aina asennuskohteeseen perusteellisesti, jotta voimme tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Annamme työllemme selkeän hinnan ja varmistamme, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa tiedon. Asennuksen hoitavat omat, paikalliset asentajamme.

3. Paikallinen, kokenut toimija Lapin vaativat sääolosuhteet asettavat haasteensa kattotuotteille sekä niiden asennukselle. Olemme toimintavuosiemme aikana kokeneet monenlaiset talvet ja säät ja kiivenneet lukemattomille katoille. Joten sinä voit asiakkaana olla varma, että saat meiltä kestävimmät ratkaisut juuri sinun katollesi.