Kattoturva­tuotteet

Pohjoiset katot vaativat parhaat tuotteet. Käytämme vain Vesivekin kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä, seinätikkaita, lapetikkaita ja kattosiltoja.

Turvalliset ja kotimaiset kattoturvatuotteet 

Määräysten mukaiset kattoturvatuotteet mahdollistavat turvallisen kulkuyhteyden huoltotilanteissa. Asianmukaiset seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat varmistavat osaltaan esimerkiksi katon kuntotarkastustuksen, nuohouksen tai lumenpudotuksen turvallisuuden.

Myymme ja asennamme Pohjois-Suomessa lumiesteet, tikkaat ja sillat erilaisiin kohteisiin. Tuotteemme sopivat kaikille katemateriaaleille.

Tuotteet

Lumiesteet

Sisäänkäyntien ja kulkuväylien kohdat, sekä talvella käytettävät leikki- ja oleskelualueet on suojattava katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Laadukkaat Vesivekin lumiesteratkaisut sopivat kaikkiin kohteisiin. Tuotteita ovat Pyry, Varma sekä Putkilumieste ovaalinmuotoisesta putkesta. Autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun ja meiltä saat lumiesteet myös asennettuna. Ota yhteyttä!

Seinätikkaat

Seinätikkaat eli talotikkaat ovat lakisääteinen turvatuote kaikkiin kiinteistöihin, joiden katolla suoritetaan nuohousta ja muita huoltotöitä. Vesivekin seinätikkaat ovat kotimainen, laadukas ja pitkäikäinen valinta erilaisiin kohteisiin. Toimitamme seinätikkaita myös asennettuna, ota yhteyttä!

Lapetikkaat ja kattosillat

Vesivekin laadukkaat lapetikkaat eli kattotikkaat mahdollistavat turvallisen huoltoreitin katolle. Lapetikkaat asennetaan lappeen suuntaisesti seinätikkaiden jatkoksi.

Kattosilta mahdollistaa turvallisen liikkumisen katolla harjansuuntaisesti. Vesivekin kattosillat ovat helppoja kulkea ja ne kestävävät käytön myös turvaköyden kiinnityspisteenä.

Vesivekin lapetikkaat ovat määräysten mukaisia ja kotimaista laatua. Ne kestävät erinomaisesti aikaa ja käyttöä vaihtelevassa pohjolan ilmastossa. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat oikein mitoitetut kattoturvatuotteet kiinteistöösi vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä!

Hätäpoistumistikkaat

Hätäpoistumistikkaat eli palotikkaat asennetaan hätäpoistumistienä käytettävän ikkunan tai parvekkeen yhteyteen. Valikoimistamme löytyvät myös laukaistavat tikkaat ja poistumisputket. Laukaistava hätäpoistumistikas on huomaamamaton, mutta turvallinen vaihtoehto hätäpoistumistilanteessa. Tikkaat avataan irroittamalla laukaisusokka tikkaiden yläpäästä. Poistumisputket mahdollistavat sivuttaisen siirtymisen esimerkiksi ikkunasta hätäpoistumistikkaille.

Myymme ja asennamme Vesivekin laadukkaita turvatuotteita, kuten hätäpoistumistikkaita, laukaistavia hätäpoistumistikkaita ja poistumisputkia. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous laadukkaista Vesivek-tuotteista ja asennuksesta.