Sadevesi­järjestelmät

Pohjoiset katot vaativat parhaat tuotteet. Käytämme vain Vesivekin sade­vesi­järjestelmiä. Sadevesijärjestelmään kuuluvat sadevesikourut eli rännit ja syöksytorvet.

Sadevesikouruilla johdetaan katolle kertyvä vesi hallitusti pois rakennuksen ympäriltä

On tärkeää olla tietoinen asuinrakennuksen sadevesijärjestelmän toimivuudesta, jotta sadeveden aiheuttamilta kosteusvaurioilta vältyttäisiin. Oikein mitoitettu, ammattilaisten asentama ja kunnossa pidetty sadevesijärjestelmä tarjoaa huoletonta asumista!

Vesivek-sadevesikourut tehdään mittatilaustyönä paikanpäällä, joten järjestelmään ei tule vuotavia kourun jatkoja.

Tuotteet

Pyöreät P13 ja P15

Vesivekin P13 ja P15 -kourut ovat pyöreän muotonsa ansiosta loistava ratkaisu sadeveden hallintaan. Kourujen materiaali on Nova-pinnoitettua sinkittyä terästä ja niiden kiinnitykseen käytetään näppäriä ulkopuolisia kourukiinnikkeitä. P13 on vakiokokoa ja P15 on tarkoitettu kohteisiin, joihin vakiokoko ei riitä.

Kantikas K15

Vesivekin K15-sadevesijärjestelmä on tarkoitettu vaativiin kohteisiin. K15 takaa tehokkaan veden virtauksen, joten se sopii katoille, joissa on isot lappeet. Myös K15 on valmistettu Nova-pinnoitetusta, sinkitystä teräksestä.

ARVO

Vesivekin ARVO on polttomaalatusta alumiinista valimistettu saumaton, raidoittumaton ja ruostumaton sadevesikouru. Vesivek tarjoaa ARVO:lle jopa 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Tuotteen etuja

  • ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin
  • ulkopuoliset kourukiinnikkeet – helppo puhdistaa!
  • maksimaalinen vedenvirtaus
  • materiaalina ruostumaton alumiini
  • markkinoiden kestävimmät kannakkeet ultrakovasta erikoisteräksestä

Vesirosvo eli sadevedenkerääjä

Sadevedenkerääjä mahdollistaa nimensä mukaisesti sadeveden keräämisen hyötykäyttöön. Ekoteko – Näin säästyy puhdasta vettä! Kaiken lisäksi seisoneen veden on todettu olevan puutarhan hoidossa parempaa kuin suoraan vesijohtoveden käyttäminen.

Astia, johon vedet johdetaan vesirosvon avulla, voi sijaita siellä, missä vettä tarvitaan. Kasteluvettä ei tarvitse kantaa kaukaa, kunhan vesiastian yläpinta sijaitsee alempana kuin sadevedenkerääjä.

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous laadukkaista Vesivek-tuotteista ja asennuksesta.